Kotona taas, neiti nukkuu päikkäreitä ja allekirjoittaneella on tiedossa siivousta. Eilisen käsittelyn jälkeen kyllä on ihan piesty olo, mutta josko sen verran kykenisi huushollaamaan. Varasin suosiolla uuden ajan hierojalle, kun vielä jäi jäljelle ilkeitä pinteitä. Taitaa punttisali jäädä tältä iltaa väliin vaikka mahdollisuus olisi mennäkin. Liika hiilihydraatti on kuulemma pahasta, taidankin laittaa leivät, perunat, riisit, pastat, herkut ym. boikottiin. Ainakin sen mitä pystyy...vähäkin vähennystä on plussaa (harmi kun ei saa bonuksia : ) ). Katsotaan onko vaikutusta.

Monet tykkää imuroimisesta, minä en tykkää siitä yhtään. Monta vuotta meni ilman imuria, mutta nykyään kun on isompi kämppä niin tunnustan, että on se ihan kätevä. Siistiä jälkeähän sillä saa helposti, mutta en pidä imurin hurinasta enkä lattialla konttaamisesta sängynalustan siivoamiseksi. Lattioiden pyyhkiminen ja ikkunoiden peseminen ovat minun lemppareita. Kukat käy suihkussa noin joka toinen viikko. En kestä jos ikkunoissa on tahroja ja lattiaa ei ole pyyhitty, julkisten tilojen pölyisiä kukkia käy ihan surku. Kirjoja aakkostan harvemmin.

Sain tehtyä eilen muutaman sentin lisää mohairvillahuiviini, joka on noin puolessa välissä. Ihan perusmalli oikeinnurin, mutta seuraavaan vois jo kattella jotain uutta mallia, sillä lankaa riittänee vielä kolmanteenkin tuotokseen.

Samaan aikaan käyn henkistä taistoa digikameran ostamisesta. Tahtoisin niin kovasti perehtyä paremminkin valokuvaamiseen ja hommata järjestelmäkameran. Toisaalta se maksaa aika paljon verrattuna peruspokkariin, joka filmiversiona on olemassa. Pitäisi säästää, mutta toisaalta miksi en satsaisi sellaiseen asiaan, mikä on itselle tärkeää. Kirpaiseehan edullisinkin järkkärikameran osto, mutta kylläpä siinä varmasti olisi kameraa loppuiäksi minun käytölläni. Uuden pyörän hankintaan meni viitisen vuotta, toivottavasti tämän asian ratkaisemiseen ei ihan niin kauan. Oisko jollain tarpeetonta käytettyä ?