Aurinko paistelee jo oikein mukavasti ja kevättää ihan muutenkin. Tänään ostin taas jo yrttien siemeniä, kun tekee mieli jo tuoretta tilliä ja persiljaa, herneetkin pääsee taas tänään uimaan ja voisi jo kirsikkatomaatteja viritellä myös. Sen verran kylmä pihalla kuitenkin on, että tulppaanit vielä jäätyvät. Mökillä vadelmat taas yrittävät jo kovasti pukata lehteä latvasta.

Neulepuolella edetään hitaasti, mutta varmasti -takakappale alkaa olla valmis (Moda 1/08) tytön palmikkojakusta. Se valmistuu Samoksesta 3:n puikoilla ja siltikin piti tehdä pienemmän koon mukaan, koska loppumitat ovat seuraavaa kokoa. Samos lienee paksumpaa kuin ohjeessa mainittu. Pidän ainakin vielä tuosta mallista eikä se palmikkokaan ole niin vaikeaa : ). Olen vain niin laiska että en kyllä tässä ole apupuikkoja käyttänyt, kun toimii homma muutenkin. On tosiaan eka tekemäni palmikko...

Lomareissulla totesin, että ois tosi hyvä olla kasseja, jossa on lappu tahi kassissa itsessään teksti onko kyseessä takapenkille vaiko jonnekin muualle kuuluvaa tavaraa. Näin säästyisi siltä loputtomalta selvitykseltä, että minne mikäkin kassi kuuluu ja mihin se menee -mies vaan vois tarkistaa asian ko. kassista itsestään.