Usein puhutaan että ei ole hetken rauhaa. Nyt on se hetki, jolloin voi kuulla vain villavirveltä perityn kellon tikityksen. Kiitos vaan, täällä saa sitä aina kuunnella ! Tyttö nukahti ja itseä laiskottaa sen verran, että tämän hetken käytän surffailuun. Jännityksellä odotan, onkohan nyt vartin, puolen tunnin vai puolentoista tunnin unien aika. Tämän köhän takia tyttö ei ole oikein normaalisti nukkunut päikkäreitä, kun on samantien herännyt yskään tms. ja yötkin kun jo nukutaan kunnolla niin ei kai sitä päivälle niin paljon väsyä enää jääkään. Köhinä jatkuu, vaikka voiton puolella aletaan pikku hiljaa olla. Ja tässä välissä sitten tytteli heräsi, taisi olla mahavaivoja...ja nälkäkin eli piti pitää ruokatauko. Jos nyt neiti nukkuisi hetken...taas. 

368490.jpg

Tässä kuva lahjapiposta, joka mielestäni on tosi söpö. Settiin kuuluu myös lapaset ja sukat. Kiitos M-tädille ! (koitan saada paremman kuvan myöhemmin)

Alla puolestaan kuva sienivärjätystä sukista, värit pitäisi tarkistaa vanhoista lankakartoista kaapin kätköistä, joten ei niitä tällä kertaa. Sienimetsästä usein jääkin koriin enemmän seitikeitä kuin herkkutatteja :). Onkohan täällä surffailijoissa muita "noitia", jotka keittelevät huvikseen sieniliemiä ja juoksevat silmät kiiluen koivikossa metsästämässä okrakääpiä ja muita syömäkelvottomiakin sieniä ? Pussillinen sienivärjättyjä odottaa uutta tulemistaan, tähän mennessä niistä on valmistunut vain kahdet sukat ja yhdet puhkikäytetyt sormikkaat + rannelämmittimet. Viime aikoina on tullut perehdyttyä enemmän koolauksen saloihin ja psykedeelisiin väriyhdistelmiin. Ajattelin tehdä ainakin yhdet babylegsit niistä vaaleanpunaisista sävyistä.

368749.jpg

 

Ja neiti heräs taas...ja nukahti taas...

Päätin hommata sitten ihan perusdigipokkarin, jotta jonain päivänä saisi tännekin parempia kuvia ja muutenkin. Järkkäri saa sitten odottaa parempaa taloudellista aikaa...