Huopas -mallisto 2006 sisältää pipolaukun, joka syntyi vähän vahingossa. Alunperin aloin tekemään laukkua (kuvassa vas.), joka tulikin pötköneuleena yhdestä kerästä. Hihna piti tehdä erikseen ja siinä sitten tulikin tosi pitkä, kun ekaa kertaa laitoin vähän painavampaa tavaraa kassiin. Siis, kun tekee Huopasesta hihnaa niin kannattaa laittaa jotain tekokuitua sisälle ettei kassi ole sitten polvissa. Tällä hetkellä hihnassa on iso solmu, se on kuitenkin hieman hankala välillä. Kommentointi tökkii -lanka siis on sitä valmiiksi sekaväristä Huopasta, josta tuli raita joka kierroksella (pun-or-vihr).

Punavihreästä huovutettuna mielestäni tuo nurja puoli oli hauskempi kuin sileä. Samaisesta mallista saa siis myös pipon, kun tekee ilman hihnaa. Huopas-kassi on myös hyvä hätäpipo, jos ei satu olemaan pipoa mukana. Tyhjää vain kassin ja pistää päähän. Simsalabim ja johan tarkenee !!! Huopasesta on tehtynä myös yksi selänlämmitin, joka on tanssiharrastajalla hyvä kapistus talven tuiskuissa...tai rapakeleissä. Rasatkin onnistui yllättävän hyvin.

Suunnittelin tässä syysharavointien loppuunsaattamista, kun on niin nätti ilmakin eikä lunta maassa taas tänään.

335885.jpg

Pipolaukku 2006

Eilen apupupu sai täytteet ja tänään nassun, kaulahuivia sitten tekemään niin saa postiinkin. Hiphei, lankakoppa mahtuu vähän paremmin sohvan alle. 

335881.jpg

Eilen taas koiteltiin äidin turnauskestävyyttä, edellisenä yönä tytteli nukahti viideltä, eilen joskus kolmen jälkeen, siinä vaiheessa jo huumorikin alkaa loppua. Niin nätisti nukahti 23lta ja kun sai sänkyyn niin viiden minuutin päästä sitten taas oltiin lähtöruudussa. Huomenna annetaan ekat rokotukset, vähän hirvittää mahdolliset sivuvaikutukset. Kurjaa jos tulee huono olo tyttelille. Aikansa kutakin -yritän pitää mielessä klo 04. Tähän mennessä on yhden yön nukkunut klo 00-06. No, tänään kyllä herätin tyttelin pari tuntia aikaisemmin. Voisi varmaan aikaisemminkin, mut on itse niin poikki niin ei vaan kykene.