Tässä muutama päivä on mennyt vallan asioita hoidellessa. Neiti sai rokotukset eikä ollut moksiskaan piikeistä, oli paljon vain kivoja tätejä, joille vain naureskeltiin. Pituuttakin oli tullut 3 cm ja painoa taas kilo lisää, reipas tyttö, pitäisi kovasti jo päästä eteenpäin. Neulomiset ovat saaneet nyt olla vähän vähemmällä, kun eilenkin meni koko päivä shoppaillessa ja auton huollossa. Ostin kahdet housut, jotta saa vähän jotain uutta garderobiin. Alennusmyynneissä kiertäminenkin menee jo työstä, kun ei kuitenkaan omaa mitään standardihabitusta, jolle sopii kaikki kaupan perusmallit. Paljon pitää jumpata ennenkuin menee seuraavan kerran kaupoille : )

Kutomukset ovat olleet nyt siis kopassa, sillä tänään on tiedossa lahkeiden lyhennystä ja verhojen ompelua. Sain joululahjaksi Rintalan Tuulessa kahiseva -malliston vihreälehtistä pellavakangasta, josta tulee ihan tavallinen suora verho. Tikkikangastakin on samaa sarjaa ja siitä tulee keinutuoliin pehmuste. Tunnustaudun erittäin persoksi pellavalle, jota löytyy kodistamme lakanoista lähtien. Pellavan tuntu vain on niin ihana, vaikka se ryppyyntyminen onkin aika riesa.

Juu, nyt taisi mennä varsin asian vierestä. Sisäinen puutarhuri sai syksyllä päähänsä talvettaa pelargonit (8 kpl), jos vain jotenkin saisi ne elämään talven yli. Kukathan pitäisi talvettaa viileässä ja valoisassa, mutta kun ei ole sellaista tilaa niin on pakko pitää sisällä normaalissa huonelämpötilassa ja varsin pimeässä. Nyt sitten jännityksellä seuraan selviävätkö kesään. Vähän heikolta näyttää, kun en aina oikein tasaisesti ole kastellut, mutta jos edes muutama sinnittelisi uuteen kasvukauteen. Onneksi alkaa aurinkokin jo enemmän pilkottaa, tuli tänään oikein keväinen olo, kun se keltainen möllykkä hetkisen paisteli taivaalta. Juu ja voisi varmaan ne siemenliikkeiden kuvastot tilata kans.

   

340292.jpg