Vähän harmittaa, kun nyt ei ole esitellä mitään kivaa uutta eikä vanhaa. Ensi viikolla ostan sen kameran niin saa ainakin sitten ottaa kuvia ihan antaumuksella eikä tarvi filmiä polttaa kokeiluluonteisiin kuviin. Eiköhän sitä myös tänne saa uusia "kuvioita".

Ensi viikolla perheessä vietetään hiihtolomaa, isännälle hommataan viimein sukset ja tarkoitus olisikin päästä ladulle. Polttelee niin nämä keväthanget. Pitää vain saada tuolle pienokaiselle hoitaja, kun ei vielä oikein ahkiossa taida mennä (hyvä, kun itse jaksaa sivakoida). Pohjoisen reissu on vielä harkinnassa, niin ja pitäisi se hääpäiväkin ja -paikka sopia. Tänään kävi mumma ja paappa kylässä, käytiin lenkillä ja kannattamassa Veikkausta. Siis ei todellakaan mitään uutta neulerintamalla.

Tänään tyttö löysi kylvyssä varpaat, voi sitä ihmetyksen määrää. Parin viikon päästä ollaan menossa vauvauintiin, mumma osti jo ihanat vaaleanpunaiset uikkarit  -ainakin äippää jo jännittää ja odottaa kovasti. Höpinää on riittänyt tänään aamusta iltaan ja sukat ei pysy millään jalassa, kun pitää niin potkuttaa. Tyttö jaksaa nostaa jo yläkroppaa pidemmän aikaa -kun vain pääsisi eteenpäin... Jaahans, alkaa olla vissiin nälkä.

375184.jpg

Kyllä lähtee...