Jopas on ihanaa kun saa tekstin melkein valmiiksi ja sitten se katoaa kun painaa väärää nappia. Ja neidilläkin oli tässä välissä taas asiaa. Otetaanpa siis uusiksi. Niin, minä en ole niitä, jotka kirjoittelevat öisin siitä yksinkertaisesta syystä että ehdin aina nukahtaa ennen aikojaan :)

Tänään on taas perjantai, ihanaa kun on viikonloppu ja saa olla ihan rauhassa kotosalla (ainakin tällä tietoa). On toki mukavaa käydä kylässä yms. mutta tätä nykyä sitä kyllä arvostaa ihan pelkästään olemistakin aika lailla. Sitä kai on saanut ihan tarpeekseen kaikenlaisesta suorittamisesta, jota tänä päivänä ihmisiltä jotenkin odotetaan. 

Päivällä käytiin tytön kanssa kaupoilla ja ajatuksissani tein jo jotain kevyttä ja ilmavaa neuletta, huovutin suikaleita ponchoon ja lueskelin kaikki käsityölehdet läpi. Ihanaa... Pohdin myös sitä, miksi unissani otan luvattomasti käyttööni hienoja autoja, ajelen niillä sen verran kun huvittaa ja palautan sitten sinne. mistä lähdinkin. Ihmeaivoituksia.

437454.jpg437455.jpg

Kotona lueskelimme uutta Viherpiha -lehteä. Neidin mielestä siinä oli myös hienoja kuvia. Minä vain haaveilin kavihuoneista, pergoloista ja purjontaimista. Siemeniä kyllä löytyy kaapista...hiphii.. Neiti pörisee ja kiemurtelee niin, että kohta voi jo vahingossa mennä ympärikin. Meillä syödään perjantaisin tortilloja ja punaviiniä -siitä alkaa viikonloppu.

Oikein virkistävää viikonloppua kaikille neulesurffailijoille !