Heissan pitkästä aikaa kaikille. Tänään on taasen hetki aikaa istuskella koneenkin ääressä. Siltikin vähän harmittaa kun ei nyt ole esitellä mitään hienoja kötöstyksiä. Ensin täytyy raivata tie lankakaapille sillä sisäinen puutarhuri teki yllätysiskun luovan toiminnan huoneeseeni ja täytti lattian erilaisilla pöteillä kylvöksiä.

474862.jpg

Ainakin näitä lajeja löytyy irrationaalisessa järjestyksessä: paprika, maissi, kamomilla, kurpitsa, vesimeloni, purjo, jäävuorisalaatti, ruohosipuli, kanelibasilika, timjami, avomaankurkku, kirsikkatomaatti, tuoksuherne sin/pun, (tuoksu) orvokki, lehtikaali...olikohan vielä jotain, ei vissiin. Ajattelin tosiaan noita jännempiäkin lajeja kokeilla, jos vaikka onnistaisi. Ihanaa päästä "mullan makuun" ja vaikka kuinka yrittää pitää hanskoja niin aina ne löytyy jostain pöydältä. Ei sitä saa millään näppituntumaa hanskoilla kylvettäessä. Nyt sitten jännityksellä odottamaan mikä nousee ensimmäisenä

Viime tiistaina selkäni koki vapauksen, kun pääsin hierojalle. Tuntui jokseenkin jumalaiselta, kun sai selkänsä taas oikooseksi. Se lapojen välissä oleva kestopinnekin hävisi. Kyllä kannatti vaikka vähän lompakkoa aina verottaakin. Pystyy kävelemäänkin ihan niin kuin ihimiset. Toi neulontahommakin kun käy harteille niin vähän senkin takia en ole viitsinyt olla niin ahkera puikkoilija.

Voi kun haukottaa, reipasta viikon alkua !