Äiti toi vähän lisää siemeniä ja olihan ne sitten laitettava multaan. Monet siemenistä ovat jo vanhempia, mutta näkeepä sitten millainen itävyys niillä on. Mukana menossa: kesäkurpitsa, mustajuuri, selleri, maksaruohosekoitus, leijonankitasekoitus, maariankello, punahattu, ruusukaali ja ananaskirsikka. Lisäksi Mustilan Arboretumin tuliaiset isolehtikatsura ja atsaleaseos pääsivät itämään. Koska meilläpäin nuo eivät välttämättä kovin hyvin kasva niin voisin ainakin tädille ja Villavirven vanhemmille luovuttaa testikappaleita, koska asuvat eteläisemmillä mailla. Ihan pakko vain kokeilla täälläkin kasvualueen "kehäkolmosen" ulkopuolella. Niin, ainakin kurkut lähti jo vauhdilla alkuun ja muutama muukin näytti jo sirkkoja kasvattavan...jipii...

480716.jpg

Rullakorin totesin varsin pätevä kapistus taimilaatikoiden hyllyksi. Saa helposti muovihupun päälle ja siirreltyä pihallekin. Tosin aika monta laatikkoa jäi orrelle lauleskemaan. Paras tietenkin olis jos löytäisi jostain puutarhoilla käytettäviä taimilaatikoita, niissä saisi kerralla taimet hyvään järjestykseen kohtuullisen pieneen tilaan eikä tarttis koulia niitä sitten niin paljon. Nykyään kuljen jo oksasakset aina taskussa. Viikonloppuna käytiin mökillä ja oli ihan pakko päästä vattuja leikkaamaan -kaikenlaisia intohimoja sitä ihmisellä voikin olla.

Pyykkikone hurajaa, neiti vielä hetken nukkuu. Tänä päivänä en taida lähteä lenkille, kun tässä parina päivänä on tullut käveltyä enemmän niin heti iskee penikkatauti. Täytyy malttaa siis hetki, jotta voi sit viikonloppuna nautiskella kevätkeleistä. Tytteli pyörähti maanantaina selältä mahalleen eikä nyt sitten muuta tekisikään. Hampaat varmaan kiusaa, kun tytteli on vähän normaalia rutuusempi.

Tämä villaantuminen tästä kyllä vain pahenee...