YÖK- mies tuli suihkusta rullistelulenkin jälkeen ja iski heti päänsärky ja ahdistus. Rexona Sport saa kyllä nyt luvan lentää roskiin saman tien. Aiemmin olen jotenkin kestänytkin sen hajun, mutta ehkä tämä kerta oli sitten jo liikaa. Pystyyköhän sitä edes mennä nukkumaan kullan viereen :( -romantisoi siinä sitten kun yököttää ja ahdistaa. Vähän samoin kävi hienoille voiteille, jotka tilasin. Yhdestä purkista naama meni ihan tulipunaiseksi, toisesta kädet kirveli ja samaisesta tuli taas kaamea hedari. Onneksi ne pystyy palauttamaan. Myös anopin suhteen on ollut hajuongelmia, anopinkarkotteen korvaavan dödön löytäminen ei ollut ihan helppoa. Kiva, kun anoppi joutuu lähtemään pihalle kun mies tuli samaan tilaan. Ei hyvä...

Kaiken maailman myrkkyjä ihmisten pitäisi mukamas käyttää - puhtaus ja raikkaus on kyllä kemianteollisuuden jätteistä miljardien valovuosien päässä. Olenpa kuullut, että Rexonan roll-onit ovat olleet varsin tehokkaita liimatarrojen poistamiseen ikkunoista :)

Kyllä hunaja, aurinkovoide, vesi ja terveellinen ravinto (ööö...) saa riittää meikäläisen AntiWrinkleAgingsilmänympärysyövoidepäivävoideaamuvoidehoidoksi. Ihan naturellisti vaan, tänkjuu. Taidan poistua hetkeksi nauttimaan raitista ulkoilmaa...ihan oikeasti tuli huono olo.