Tässäpä kuva noista sniikkereistä, jotka sain eilen valmiiksi. Tulipa sitten tuo aloitus ja kantapääkin kokeiltua. Jokin lanka jäi vissiin löysälle tms. kun toiseen tuli reikä tuohon kantapään reunaan, mutta kyllä nuo sukan virkaa saavat hoitaa niin kauan kuin langat kestää. Koolauskokeilujen tuotoksena väri on satunnaisen psykedeeliskirjava. Neidin "hiirulaisetkin" pääsivät kuvaan.

553033.jpg553037.jpg

Tuon verran on vielä viimeksi koolattuja lankoja jäljellä. Saapa nähdä, mitkä näistä pääsee seuraavaksi tuotantoon ja mikä siitä tulee.  Yritän pitää tiukasti kiinni siitä, että yksi työ kerrallaan ja valmiiksi. Kotona kun ufohommia riittää...

Neidillä on puhjennut jo kuudennet hampaat ja vauhti lattiatasossa lisääntyy. Nykyään tytteli löytyy todennäköisimmin tuolien tai pöytien alta, usein pureskelemassa pöydänjalkaa tahi mitä tahansa vastaantulevaa jalkaa. Tänään maisteltiin ekaa kertaa porkkanaakin. Hieman kummalliselta vaikutti neidin mielestä, ilme oli kyllä varsin hauska. Perunaa oisin antanut, mutta ne oli jääkaapissa jo niin hyvässä kasvussa, että en sitten viitsinyt keittää niitä. Tyttelihän on ollut tähän asti ihan vaan maidolla ja kasvanut varsin reippaasti (8,8kg 6kk). Mitään hätää siis ei vielä nytkään lisäruoan kanssa liene. Tyttelin pikku hampaiset vaan on niin terävät, että toisinaan syöttöhommissa pitää jo itsekin purra hammasta. 

Taimisto on ollut hieman heikolla hoidolla ja joitain tappioita on tullutkin. Hajakylvöt helposti kasvaa yli ja sitten koulittaessa tulee turhan paljon menetyksiä. Kylvövaiheessa vain ei ollut tarpeeksi pikku purkkeja -nyt on. Paprikat kasvaa mainiosti, samoin ananaskirsikat, kirsikkatomaatit ja purjot. Jonkin verran kaalejakin on kasvussa ja maissitkin on pysytelly elossa. Viikonloppuna sisäinen puutarhuri pääsi taas irti saksineen velipojan uuden tuvan pihassa. Hiphip -olipa mukavaa.

Iloisia vapputunnelmia !!!