Nyt on kyllä pahasti unohtuneet langat koppaan. Säännöllisesti kuitenkin juttelen niille, että muistavat sitten minut kun taas pääsen puikkoihin. Neulomisen sijaan olen kuluttanut ahkerasti aikaa puutarhoissa penkkejä lapiolla myllertäen. Taimistoille ei voi mennä ollenkaan, kun tulee ihan pahoinvoivaksi kun siellä on kaikkia ihania taimia. Sen verran sorruin, että mökille kuitenkin ostin "mummin iloksi" pionin, kivikkokurjenpolven ja pelargonin.

Kaukainen kaaso ilmestyi viime viikon alussa junalla asemalle ja pakotti askartelukauppaan ostamaan hääkorttivärkkejä. Tunnin pähkimisen jälkeen morsiankin viimein myöntyi ostamaan koko nivaskan jokseenkin kalliita pohjia ja yöllä sitten valmistuivatkin nämä melkoisen romanttiset kutsukortit. Niin se vain on, että yltiöromanttisuuskin voi joskus yllättää takavasemmalta niinkuin se vaaleanpunainenkin vaihe elämässäni. Oli myös varsin hauskaa käydä kokeilemassa mahdollisia vuokrapukuja, mutta todennäköisesti päädyn teettämään vielä enemmän minulle sopivan puvun...ehkäpä pellavaa ja jotain muuta kivaa. Olisin kyllä valmis toistamaan vihkimisen ainakin viisi kertaa, jotta voisi pitää kaikkia kivoja pukuja samalla kertaa...rinsessana kun saa niin harvoin olla.

619750.jpg

Viikonloppu sitten meni reissatessa, nyt on jo vähän palautunut yökukkumisesta. Viikkoon ei myöskään tarvitse syödä, kun sen verran tuli herkuteltua grillin antimilla. Lähtiäisiksi paukautin oikein kunnolla varpaani tuolinjalkaan. Epäilin, että oisko murtunut, mutta kyllä sillä nyt kävelee vaikka onkin turvoksissa. Ei sitä nyt niin kovasti särjekään.

Viime päivityksestä koivujen lehdetkin ovat kasvaneet jo melkein täyteen kokoon ja nurmikko niitetty kahdesti. Vanha omenapuu ja patjarikotkin alkavat tulla kukkaan. Kohta taitaa tulla vettä niskaan ja miäskin kotiin :)

Aurinkoista viikonalkua kaikille !