Tässä datapesän ikkunasta näkyy ihanasti vihertävä nurmikko ja hiirenkorvilla olevat koivut. Viime viikkoinen sade oikein villitsi kasvit ja nyt kun on ollut lämmintäkin niin meidän varjon puolella olevat kevätvuohenjuuret kukkii. Patjarikko kehittää nuppuja ja tuskin maltan odottaa lempitulppaanieni kukintaa. Tarhapäivänliljat ja ukonhatut ottavat vauhtia kesään ja parvekelaatikot kutsuvat jo kesäkukkia narsissien hiljalleen nuutuessa.

Neulerintamalla työt etenee aivan liian hitaasti, pörriäissukan vartta sain eilen viimein matkalla tehtyä vähän matkaa.Onneksi huomenna pääsee Seinäjoelle puikkojen kanssa. Pidin eilen vapaata kotitöistä ja aamullahan sitä sitten sai aloittaa tiskipöydän raivauksella. Kun ei ole tiskikonetta niin saa olla aina tiskaamassa. Häät on ihana juttu, mutta voi niiden suunnittelukin kyllä hankalaakin. Aina häähermoromahduksen poikasen iskiessä on pitänyt tolkuttaa itselleen, että eihän mikään ole hankalaa jos ei asioista tee hankalia :) Yksinkertaista ja helppoa ! Lyhyen aikavälin suunnittelussa on se hyvä puoli, että ei ole myöskään aikaa kehitellä ylimääräisiä ongelmia jostain pikkuasioista.

585872.jpg

Tytteli etenee ja löytyi tänään vaihteeksi sohvan alta rapsuttelemasta. Miten kiinnostavaa ja ihmeellistä kaikki onkaan. Illalla ei meinannut tulla unikaan, kun oli niin vauhti päällä. Ja nyt vaihde päälle mammallakin...