Jopas pääsi kesä viemään naisen mennessään. Nyt juhannuksena viimein aikaa hivenen päivittääkin. Matkalla pohjoiseen aloitin Ullan arkistoista löydetyn verkkokassin lankana kaapista löytynyt Novitan Kotiväki ja no, se ei ole valmis vieläkään, koska selvittelin myttylankaa yhden päivän ja kaksi iltaa. Sitten kun viimein pääsi aloittamaan niin lank sylttääntyi kerta toisensa jälkeen, että otin sitten ne saksetkin kun ei enää hermot riittäneet. Nyt kassi on siis vielä vaiheessa ja sylttäys jatkuu...ei tarvi tosissaan ostaa toiste moista lankaa. Josko tuo tuosta vielä muuttuisi kassiksi... Reissusta jäi kasvivärjäysviirus, joka pahenee aina värjärin sivuilla vieraillessa.

680056.jpg

Olin pakannut taloudellisesti, mikä sitten kostautui samantien. Matkaan siis pitää pakata AINA 1) koko puikkoarsenaali ja 2) langankerin ongelmatilanteita varten. Mies on myös hyvä olla matkassa mahdollisten myttyjen varalta : )

Muuten aika on sitten mennytkin kaikkealla muualla paitsi kotona. Puutarhakuvia sitten lisää kun taimet pääsevät vauhtiin pellolla.

Ja nyt juhannuksen viettoon myttyjen kanssa mökille...ruuhkaa tuskin on reilu kilometrin matkalla.