Nyt puskee taivaalta kyllä sellaista hottia että hommasin tietty auringonpistoksen, kun ei ollut pipoa keveämpää päähinettä (musta lippis ei paljon paree) pistää päähän, kun aurinko porotti siihen malliin, että oksat pois. Niinpä sitten sunnuntain iloksi on aika örkki olo, ei enää auttanut kangaskaapista kaivettu huivintekelekään. Siispä muistakaahan LAKKI PÄÄHÄN PAAHTEELLA !!!

Ilokseni saatiin kuitenkin tänään maahan purjoa, hillosipulia, vihersipulia, kaalia (lehti/ruusu?), kyssäkaalia, papuja, maissia, avomaankurkkua, naurista, kerä- ja jäävuorisalaattia, rucolaa ja pinaattia. Punajuuret ja porkkanat vielä jäi sekä sipulit, koska eilen 3h kierroksella ei koko Seinäjoelta löytynyt yhden yhtä istukassipulia. Saimme sitten sentään jäätelötötterön sillä kierroksella. Siis sipulit kannattaa ostaa heti kun niitä näkee eikä sitten vasta kun on oikea tarvis, ainakin siis Seinäjoella. Paprikat ja ananaskirsikat sekä kirsikkatomaatit odottavat myös vuoroaan ja paikkaa puutarhassa. Tänään myös varpaat päästettiin irti ja ne saivat nauttia lämpimän mullan tuntumasta kasvimaalla.

Puikkojakin onnistuin hivenen kilkuttelemaan, mutta ei siitä tällä kertaa sen enempää.

Niin ja sitten se tärkein päivän juttu, tyttönen lähti aamulla keittiössä konttimaan niinkuin ois aina osannu. Hauskan näköistä, kun vähän tytön itsekin piti ihmetellä, että mites tässä nyt näin edetään.