Lähdin eilen käymään paikallisessa kaupassa íhan vain jotain muuta ostaakseni ja kyllä, poistolangat tarttuivat minuun kuin ohdakkeen väkäset ja mukaani lähti 6 kerää tummansinistä Miniä, 5 mustaa Cottonellia ja vielä yksi jotain muuta, sellaista mitä en yleensä ostele/käytä. Sekä vielä yksi neulelehti. Soitin vielä Virvellekin tarvitseeko tuliaisia, mutta uskomattoman sinnikkäästi hän pystyi kieltäytymään. Hyvä hyvä !!!

Moiseen lipsahdukseen saattoi olla syynä sekin, että kaipasin piristystä, kun olin aamulla soittanut hampaita kiristellen unelmatyöpaikan ja -palkan tarjoajalle, että en ota työpaikkaa vastaan, koska se vaatisi hivenen liian nopeita ja merkittäviä siirroksia ja ne ei tässä vaiheessa onnistu. Tässä vaiheessa siis keskityn pienokaisen hoitoon enkä enää aio mennä edelliseenkään työpaikkaan.

Sipuleita sitten löytyi Jalasjärveltä ja Vaasasta, täytyykin laittaa listalle vielä sipulipussin tekeminen, kun niitä on sitten reilummasti. Tässä kohta menenkin sitten kesäkukkakauppaan hankkimaan terassikukat, varmaankin perinteisiä pelargoneja. Vielä kun saisi sellaisen tuoksupelargonin.

Tytteli on ollut vähän rutuunen taas, tarkemmin katsoen alhaalle oli pilkahtanut kaksi hammasta lisää...