Jipii, olen saanut aikaiseksi toisen puolikkaan rasasta !!! Näin kelien viilentyessä pikku kättöset kaipaavatkin jo lämpöisiä Alpakka -lapasia, jotka ajattelin tehdä vanhoja superlämpöisiä lapasiani muistellen. Nuo valkoiset silmukat on siis irtohapsuja, jotka sitten sisäpuolella lämmittävät ja kutittavat pikku sormia. 

Neulerintamalla suuri ilonaihe oli päästä pitkästä aikaa neuletapaamiseen ja varsinkin kun se alkaa olla useammin niin on yhä enemmän mahdollisuuksia myös osallistua.  Ja jälleen kerran sai huomata, että maailma on pieni...kun uusista jäsenistä löytyy ihminen, jonka kanssa on ollut samassa koulussa toisella puolella Suomea 10v sitten. Seikkailin myös kirjastossa käsityöosastolla ja muutama kirja jäi ideoineen kainaloonkin.

Viime viikolla lomaillessa tyttömme päätti myös ottaa ensimmäiset askeleensa. Aika hienoa, herätti suurta ihmetystä myös tyttösessä itsessään.

928718.jpg

Kyseiset puikot aiheuttivat lomamatkalla myös vaaratilanteen, koska paluumatkalla unohdin kutimet penkille taukopaikalla ja enkös sitten saanut puikon takamukseeni. Onneksi oli pintavaurio eikä tarvinnut jomotuksesta huolimatta mennä paikkauttamaan puikkovammaa mihinkään. Siinä sitten mietiskelin, onkohan kukaan joutunut käymään tai käyttämään jotain lähimmäistä (vielä pahempaa) lääkärissä puikkovammojen vuoksi ? Millainen puikkoturvallisuustilanne Suomen maalla on ?