Hei kaikille, jotka vielä muistavat tämän blogin olemassaolon ja oikein hyvää Uutta Vuotta 2008, erityisesti E-P:n tikkuajille!

Päätin olla tekemättä mitään lupauksia, mutta onnistuin ainakin istahtamaan koneen ääreen ja avaamaan blogimaailman. Rauhaisan uuden vuoden vieton jälkeen tuntuukin olevan taas paremmin energiaa harrasteisiinkin. Välipäivinä sain vanhempieni kotiin kortin ystävältä, jonka luulin jo kadonneen maailman turuilla. Ihana huomata, että vaikka välissä olisi useampi vuosi ja Itämeri niin ystävyys ei katoa. Tänään sainkin postiin ihan käsin kirjoitetun kirjeen, kirjoittaminen muutenkin on jäänyt kaikin puolin turhan vähiin. Uuden vuoden  (1v2kk) myötä meillä siirryttiin myös pois imetyksestä. Neidin purukalusto ehti aiheuttaa sellaista vahinkoa, että parempi jättää tähän, hampaitakin tulee edelleen lisää...

Neuletapaamisissa pääsin käymään syksyllä vain muutaman kerran. Pikkujouluna sain paketista hauskan valovirkkuukoukun. Nyt onnistuu pimeässä virkkuuskin :). Kiitokset tontulle ! Joskus aiemmin olinkin aika kova virkkaamaan kaikenlaista pientä. Ennen joulua sain myös ompelukärpäsen ja ompelin 8 taskukestovaippaa Käsityölehden kaavalla. Tuli aika sopivia, mutta pitää hivenen säätää vielä imujen kanssa ja tarkkana saa olla ettei ole märkänä liian kauan. Punottaa aika herkästi meidän tytön peppu. Olen pitänyt näistä kestoista enemmän kuin hahtuvapöksyistä, joista en vain ole saanut oikein hyviä. Ensimmäisistä tuli muodottomat möykyt ja nämä toiset ainakin vielä falskaa aika lailla eli tähän asti on jäänyt käyttämättä. Pitäs kai uittaa lanoliinissa.

1179604.jpg1179605.jpg

Mummolan vintiltä löytyi vanha poncho, joka keväällä varmasti jo sopii paremmin päälle. Puikoille pääsikin jo ruskeat retropöksyt, jotka ovat setistä kadonneet. Myös tablettien virkkuun aloitin ennen joulua. Puikot viuhumaan !!! 

1179684.jpg

Poncho vm 75-76 (?)