Tämä pipo syntyi varsin nopeasti, päivitys hivenen on viivähtänyt kaikenlaisten menojen vuoksi. Malli löytyi Modasta 2/2007. Koko vain olisi saanut olla se oikea (1,5v) niin olisi ehkä tullut sopivan kokoinen, laitamme siis kevätpipon kiertoon jollekulle pienemmälle ja tilaukseen uuden kevätpipon. Malli oli ihan kiva ja helppo (ok, jouduin purkamaan jonkun kerran kun tein epähuomiossa jonkun mokan). 

   1507456.jpg

Selvisin myös melko kunnialla käynnistä lankakaupassa, josta sain hakea neuletapaamisessa jääneen ohjekansioni ajatuksissa olevista malleista. Lisää tekemistä löytyi taas uusimmasta Ullasta. Jos rohkenisin kokeilla uudelleen villapöpien neulomista ja vauvan kantoliinakaulahuiville tulee varmasti käyttöä. Niin...ja tarttui sieltä kaupasta kuitenkin matkaan kerä keväisen keltaista samosta lisukkeeksi vielä jäljellä oleviin valkoisiin keriin. Keltainen sopisi vaikka mekon kukkiin... Stopparit ja puikkomittakin saivat uuden kodin. Aika vähän mitään lisävarusteita minun kaapistani vielä löytyy.

Kevät tekee tuloaan myös kotipuutarhaan. Tilli, persilja ja ruohosipuli kasvavat kukkalaatikossa keittiön ikkunalla ja kirsikkatomaatin taimenet toisella ikkunalla. Sinivuokot kukkivat ja viimevuotiset ruukkunarsissit nostavat nyt päätään puutarhassa. Rakastamani lilat tulppaanit menivät varmaan parempiin suihin, lehdistä oli jäljellä vain rippeet ja ruma kuoppa siinä missä ennen oli hyvässä kasvussa tulppaanit. Kehtaavatkin tepastella tuossa markilla muina miehinä... Kevät on saapunut myös olohuoneeseemme. Sohvankin käytöstä joutuu nykyään keskustelemaan muurahaisten kanssa, jotka ovat jotenkin tykästyneet olohuoneeseemme. Vuokraisäntä ystävällisesti toi jotain "luontoystävällistä" hävitettä, että nuo satunnaiset matkailijat eivät jää nurkkiin majailemaan.