Syys on saapunut vauhdilla, eilen olisivat olleet villatakki, pipo ja anskat paikallaan. Rakastan  syksyn aurinkoisia ja kirpakoita päiviä ja kynttilöiden sytyttämisestä pimenevinä iltoina. Omenapiirakka ja puutarhan syystyöt sadonkorjuineen maistuvat myös erinomaisesti. 

1870821.jpg

Sipulisatoa

Pienokainen ja isokainen ovat pitäneet huolta siitä, että äityli taas vain haaveilee puikoista ja langoista. Ystävä pohjoisesta onneksi lähetti kolmen kappaleen pikkupöpien avustuspaketin ja mallina toimii perheemme tuorein "huippumalli", joka syntyi elokuun ensimmäisen päivän iltana. Ystävä epäili pöpien olevan liian pienet, mutta pienelle 50 cm, 3300g neidille ne ovat sopineet vieläkin oikein hyvin. Muutaman kierroksen pituutta voisi vielä seuraaviin tehdä lisää ja näissä oleva lahkeenpituus on ainakin itselle sopiva. Lyhyemmät falskaa helposti. Esikoisen aikaan en vielä harsoja käyttänyt, mutta nyt kyllä en muuta haluaisi enää käyttääkään, kun homma toimii ihan hyvin näin. Toki konetta pitää pyörittää, mutta säästyy kaatopaikalta erä turhaa roskaa. Kohta saa jo seuraavaa kokoa alkaa tekemään varastoon ja isommalle omat pitkikset.

1870820.jpg1870818.jpg

               Loft -pöpät                                                 Onko hiksut hyvin ? 

Sisarukset ovat pitäneet huolta siitä että äidillä ei ole turhan paljon rauhallisia hetkiä päivittää blogia ja tehdä kaikkia listalla olevia ihanuuksia. Pienokainen on onneksi rauhaisa ja tyytyväinen tytteli eikä öitäkään tarvitse kokonaan valvoa.  Kaikin puolin on mennyt erinomaisesti nämä uuden tulokkaan ensimmäiset viikot.